Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Iris van Herpen ontwerpt jurk Jennifer Lopez

En laat het aan JLo over om weer voor een relletje te zorgen. Het is een goed jaar voor Jennifer Lopez (51). Ze zong op de Amerikaanse tv 2021 in, trad op bij de inauguratie van Joe Biden en brengt zowel een eigen beautylijn als nieuwe muziek uit. En de clip van In The Morning heeft een Nederland...

Iris van Herpen ontwerpt jurk Jennifer Lopez

En laat het aan JLo over om weer voor een relletje te zorgen.

Het is een goed jaar voor Jennifer Lopez (51). Ze zong op de Amerikaanse tv 2021 in, trad op bij de inauguratie van Joe Biden en brengt zowel een eigen beautylijn als nieuwe muziek uit. En de clip van In The Morning heeft een Nederlands tintje, want het fantasy-epos'je opent met topfitte JLo in een creatie van Iris van Herpen.

Het is een pastelkleurige droom die letterlijk danst in de wind. Andere ontwerpen in deze muzikale modeshow zijn van Peruaanse ontwerper Augusto Manzanares, hij maakte de kristallen jurk, de enorme vleugels zijn van Mother Plucker.

In een andere scène draagt ze alleen de vleugels, met daaronder niks. Verder te zien: een witte japon van designer Marco Marco, een metallic Graham Cruz top met matching Lever Couture rok en een zilveren Manuel Albarran top en Iggy Soliven zeemeerminnenstaart.