'Anne krijgt de beste versie van Raymond van de Klundert.'

Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, is zaterdag getrouwd met zijn vrouw Anne de Jong.

Het stel heeft al ruim twee jaar een relatie en maakte in mei dit jaar hun verloving bekend.

Eerder dit jaar vertelde hij exclusief in Nouveau over hun relatie. "Ze is mijn nieuwe liefde, met wie ik dolgelukkig ben," aldus Kluun. "We leven in Sonja’s Goed Nieuws Show, zeg ik weleens. Toen mijn vrienden hoorden van haar bestaan, zag je ze met hun ogen rollen: “O nee, Ray is weer eens verliefd!” Maar dit is echt heel anders. Vooral omdat ik inmiddels een andere man ben, niet meer de versierder van vroeger."

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kluun (@kluun)

"Ik heb Anne leren kennen als lerares, toen ik jaren geleden een opleiding tot coach bij haar volgde. Ze is psycholoog met een bloeiend coachingsbedrijf. Na die opleiding hebben we jaren niets meer van elkaar gehoord, tot ik opeens een appje kreeg: of ik haar wilde helpen bij de marketing van een boek dat ze had geschreven. Natuurlijk deed ik dat. Zo zijn we weer in elkaars leven gekomen."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kluun (@kluun)

"Ik was inmiddels vrijgezel, zij had een aflopende relatie. Bijna twee jaar geleden gingen we een hapje eten om over dat boek te praten. Op een gegeven ogenblik vroeg ik: “Zijn we hier alleen voor je boek? Wat zitten we hier eigenlijk precies te doen.” We waren allebei erg in de war, hebben afscheid genomen, maar daarna nog twee uur met elkaar zitten appen."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kluun (@kluun)

"Ik wist eigenlijk meteen: Anne is voor mij de categorie Judith (Kluuns eerste vrouw, die in 2001 overleed aan kanker), een indrukwekkende vrouw, slim, empathisch, open, geestig en ze prikt dwars door me heen. Ook iemand die net als ik buiten de lijntjes loopt, die als laatste het licht uitdoet bij feestjes, kind van een krakersechtpaar dat voor haar twaalfde al in vijftien verschillende huizen heeft gewoond."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kluun (@kluun)

Destijds zei hij: "Ik hoop heel erg dat ze mijn derde vrouw wil worden, want ik voel voor haar een liefde waar ik eerder nog niet aan toe was. Pas zei ik tegen haar: “Als jij morgen ziek wordt, weet ik zeker dat ik voor je wil zorgen.” Iets wat jonge verliefden waarschijnlijk nooit tegen elkaar zeggen, maar voor mij iets heel belangrijks. Ja, Anne krijgt de beste versie van Raymond van de Klundert." En inmiddels is het dus zo ver: van harte Raymond en Anne!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in