Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Roué Verveer over zijn Farah: 'We zijn heel goed in verrast dóen'

Lekker lezen: de relatiegeheimen van Roué Verveer en zijn vrouw Farah. Heb je zijn nieuwste show al gezien?

Roué Verveer over zijn Farah: 'We zijn heel goed in verrast dóen'

Niet missen: er zijn nog kaarten voor zijn nieuwe show!

De altijd grappige Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn zelfspot, zijn briljante improvisaties en energieke spel.

En er zijn nog kaarten voor zijn nieuwste voorstelling Gewoon Roué, check de beschikbaarheid op de speellijst.

En nu we het toch over Roué hebben: Nouveau had hem en zijn vrouw Farah Sewgobind eerder in de rubriek Relatiegeheimen. Hoe zit dat bij hen? Hij is de comedian die nergens problemen ziet, zij is de zakelijke factor die alles draaiende houdt. Voor de high school sweethearts is dat belangrijk: ‘Je moet op de juiste punten verschillen.’

Roué – De liefde voor Farah

‘In Suriname gaat iedereen na de lagere school naar het mulo. Pas daarna kon je doorstromen naar bijvoorbeeld 4 havo of 4 vwo, op een andere school. De dag waarop ik in 4 vwo zou starten, herinner ik me nog goed.

Ik stond op dat nieuwe schoolplein te praten met een jongen die ik al kende, en daar kwam Farah aanrijden op een brommer, wat op die leeftijd best uitzonderlijk was. “Kijk!” zei ik tegen die andere jongen, die prompt mijn enthousiasme dempte met een: “Ik ken haar wel, maar ze is moeilijk hoor!”