Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lois Lane: relatiegeheimen van de zussen Klemann

'Mensen verwarden ons verdriet met arrogantie.' Lois Lane blijft de  bühne bestormen zolang de zussen Monique en Suzanne Klemann leven. Hun liefde overleefde puberperikelen, het verlies van hun zus en het turbulente artiestenbestaan. Met Nouveau delen ze hun zustergeheimen. MONIQUE over DE KLIK M...

Lois Lane: relatiegeheimen van de zussen Klemann

'Mensen verwarden ons verdriet met arrogantie.'

Lois Lane blijft de  bühne bestormen zolang de zussen Monique en Suzanne Klemann leven. Hun liefde overleefde puberperikelen, het verlies van hun zus en het turbulente artiestenbestaan. Met Nouveau delen ze hun zustergeheimen.

MONIQUE over DE KLIK MET SUZANNE

‘Mijn oudste zus Caroline was twee toen Suzanne werd geboren. Twee jaar en negen maanden later kwam ik. Nu scheelt dat niks meer, maar vroeger natuurlijk wel. Ik was echt de jongste, het prinsesje. Een beetje stilletjes ook vergeleken met de andere twee, die behoorlijk uitbundig waren.

Wat Suzanne en mij wel bond, was sport. We turnden en tennisten allebei fanatiek. Suus kon ook goed voetballen, maar daar heb ik me nooit aan gewaagd. Ze was sowie­so heel stoer, speelde met jongens, klom op garages en was altijd op zoek naar avontuur.

'Langer dan een uur hebben we elkaar nooit gehaat'

Iedereen vindt Suus geweldig, omdat ze zo spontaan is en zoveel kracht uitstraalt. Ik ook. Dat was vroeger al zo. Ze durfde alles en sleepte mij mee in haar enthousiasme. Dat ik minder angstig was dan de meeste meisjes, dank ik aan haar. Jaloezie was ons alle drie vreemd. We mochten elkaars kleren en schoenen aan.

Interviews
  • Roger Neve