Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Relatiegeheimen van Kees Hulst en Esther Scheldwacht

'Het werk is er altijd, door alles heen.' Een nieuwe liefde op leeftijd heeft zo z’n voordelen, weten regisseur en acteur Kees Hulst en actrice en theatermaker Esther Scheldwacht. Meer zelfvertrouwen bijvoorbeeld, een dieper besef van je geluk. ‘En cut the crap: ik wil geen tijd meer verdoen.’ In...

De Relatiegeheimen van Kees Hulst en Esther Scheldwacht

'Het werk is er altijd, door alles heen.'

Een nieuwe liefde op leeftijd heeft zo z’n voordelen, weten regisseur en acteur Kees Hulst en actrice en theatermaker Esther Scheldwacht.

Meer zelfvertrouwen bijvoorbeeld, een dieper besef van je geluk. ‘En cut the crap: ik wil geen tijd meer verdoen.’ In de nieuwe Nouveau nemen ze hun relatie openhartig onder de loep!

'Ik ken nie­mand anders die dat met mij zou willen'

"Ons werk is een manier van leven", zegt Esther. "Vlak voor dit interview was ik Kees bijvoor­beeld nog aan het overhoren. Het werk is er altijd, door alles heen. We kunnen zelfs ’s nachts nog een discussie hebben over een kostuum of hoe een zin gezegd moet worden. Ik ken nie­mand anders die dat met mij zou willen."

Verder lezen?

Het hele interview met Esther en Kees vind je in de Nouveau die NU in de winkel ligt. Online bestellen kan ook, dan wordt het nieuwe nummer zonder verzendkosten naar je opgestuurd!  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Interviews
  • Elmar Krop