'We vinden elkaar in champagne' (alleen droge)

Hij is een bekende wijn- en eetschrijver (en meesterlijke verhalenverteller), zij heeft een kookboekenwinkel en kan geweldig koken. Harold en Karin Hamersma zijn een match made in heaven, euh, de keuken. En in de nieuwste Nouveau vertellen ze alles over hun liefde voor elkaar én voor food & wine.

Article continues after the ad

"Praten is altijd belangrijk gebleven," zegt Harold. "We boffen dus dat we eten en drinken ook altijd erg leuk hebben gevonden, want wat is nou fijner dan een goed gesprek over alles wat je bezighoudt bij een gehaktbal dan wel een halve kreeft? Ook in de 25 jaar dat ik in de reclamewereld zat en Karin thuis druk was, bleven we uit eten gaan. Dat is toevallig onze hobby."

'Ik bel haar ook elke dag, gewoon om even haar stem te horen'

"Ik sta 24 uur per dag aan, wat best vermoeiend is. Karin heeft dat minder. Ze kan zich ’s avonds oprollen op de bank en vindt het heerlijk om alleen te zijn in haar kookboekenwinkel. Ik kan ook prima alleen zijn, maar dan mis ik haar. Ik bel haar ook elke dag, gewoon om even haar stem te horen."

 

Alle Relatiegeheimen van de Hamersma'tjes vind je in de nieuwe Nouveau (met Quinty op de cover) die nu in de winkel ligt. Bestellen kan ook, op Magazine.nl, nu tijdelijk zonder verzendkosten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in