Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cisca Dresselhuys in gesprek met Özcan Akyol

Eus praat openhartig over de vrouwen in zijn leven. Hij is een bekend gezicht op tv en schreef alweer zijn derde boek, Afslag 23. Heel wat voor een man die nog altijd een innerlijke angst moet overwinnen. Schrijver/journalist Eus (Özcan Akyol, 36) geniet van zijn leven, maar weet ook dat bekendhe...

Cisca Dresselhuys in gesprek met Özcan Akyol

Eus praat openhartig over de vrouwen in zijn leven.

Hij is een bekend gezicht op tv en schreef alweer zijn derde boek, Afslag 23. Heel wat voor een man die nog altijd een innerlijke angst moet overwinnen. Schrijver/journalist Eus (Özcan Akyol, 36) geniet van zijn leven, maar weet ook dat bekendheid zomaar over kan zijn.

Kijktip

Vanavond begint een nieuw programma van hem. In de vierdelige serie De Vrijdenkers praat Akyol met zes voormalig gelovigen met ieder een andere achtergrond: van joods en islamitisch tot Jehovah’s getuigen en zevendedagsadventisten. Vrijdenkers is vanaf vandaag vier zondagen te zien om 17.40 uur bij HUMAN op NPO 2. Maar eerst: Eus over de vrouwen in zijn leven!

Eus over zijn moeder

"Ik heb een moeizame relatie met mijn moeder, een meng­vorm van bewondering en teleurstelling. Bewondering, omdat ze zich staande heeft weten te houden in een slechte relatie; teleurstelling omdat ze niet uit die relatie is gestapt.