Juf Ank valt in de smaak – bioscopen zitten vol.

Ilse Warringa – ze staat prachtig en krachtig op de cover van Nouveau – heeft een goede week.

'Luizenmoeder – de Film', die ze schreef, regisseerde en waarin ze Juf Ank speelt, was binnen een week na de première al goud. Inmiddels hebben al 400.000ste bezoekers de film gezien en dat betekent een platina film voor Juf Ank. 

Article continues after the ad

Het smaakt naar meer, maar Ilse houdt zich nog op de vlakte over een tweede film. Warringa weet dat er wel animo is om door te gaan. "Iedereen wil, ook de hele crew," zegt ze. "Nou ja, wie weet. We zullen zien. Ik ga eerst even heel erg genieten van het succes."

Vanwege de coronamaatregelen is het succes van de film extra bijzonder. Bioscopen zijn nog steeds gebonden aan coronabeperkingen van het demissionaire kabinet en mogen maar voor een derde gevuld worden.

Ilse in Nouveau!

Lees het vrolijke en onthullende interview met Ilse Warringa in Nouveau! Je koopt 'm in de winkel, maar kunt het nummer ook online bestellen, dan wordt het zonder verzendkosten naar je toe gestuurd!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in