Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoofdrol voor Elise Schaap in boekverfilming Saskia Noort

Als gescheiden vrouw naar… Stromboli! De roman Stromboli van Saskia Noort wordt verfilmd door regisseur Michiel van Erp, met in de hoofdrol Elise Schaap. "Als Michiel dit gaat doen kan het alleen maar heel goed worden," aldus Noort, hier met Lola. "En Elise Schaap, daar kun je niet over klagen hè...

Hoofdrol voor Elise Schaap in boekverfilming Saskia Noort

Als gescheiden vrouw naar… Stromboli!

De roman Stromboli van Saskia Noort wordt verfilmd door regisseur Michiel van Erp, met in de hoofdrol Elise Schaap.

"Als Michiel dit gaat doen kan het alleen maar heel goed worden," aldus Noort, hier met Lola. "En Elise Schaap, daar kun je niet over klagen hè?" De opnames daadwerkelijk op het eiland Stromboli plaatsvinden, dus het is te hopen dat de vulkaan zich koest houdt en geen La Palmaatje start.

Jezelf zoeken op de vulkaan

gaat over een recent gescheiden vrouw die voor het eerst alleen op vakantie gaat. Zij heeft zich, om haar ex-man te vergeten, ingeschreven voor een From Fear to Love-cursus op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Onder leiding van een vermaarde goeroe probeert een bont gezelschap van getormenteerde zielen weer tot zichzelf te komen.

Het is niet het eerste boek van Saskia Noort dat wordt verfilmd. Eerder belandden De Eetclub, De verbouwing en Terug naar de kust al in de bioscoop.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in