Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoofdredacteur Claudia bij Koffietijd over Máxima

'Ze is een stijlicoon, maar wel eentje die blijft verrassen.' Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans zit vandaag bij Koffietijd om daar de 50ste verjaardag en vooral de onnavolgbare stijl van koningin Máxima te bespreken. "Haar imperfecties maken haar juist zo leuk," zegt Straatmans. "Zeker ...

Hoofdredacteur Claudia bij Koffietijd over Máxima

'Ze is een stijlicoon, maar wel eentje die blijft verrassen.'

Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans zit vandaag bij Koffietijd om daar de 50ste verjaardag en vooral de onnavolgbare stijl van koningin Máxima te bespreken.

"Haar imperfecties maken haar juist zo leuk," zegt Straatmans. "Zeker met de wetenschap dat ze dus geen stylist heeft, kan het niet altijd goed gaan. Vorig jaar bijvoorbeeld op Texel.

Daar droeg ze een wijde culotte met wijde blouse. Op zich een hele leuke outfit, maar niet de meest flatterende voor haar lijf.

Soms zien we na een paar weekjes vakantie weer een klein buikje bij Maxima en als ze haar eigen haar doet waait het toch vaak alle kanten op. Maar nogmaals, dat maakt haar juist zo leuk, die imperfectie. Dat maakt haar mens. Ze heeft een fijn rafelrandje, zo blijft ze verrassen."

Meer van Claudia over Máxima in Koffietijd, RTL4 om 10:00 uur!  

Foto's (c) Brunopress, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in