Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hollywood: Paris Hilton (40) trouwt met Carter Reum

Glamourhuwelijk te Beverly Hills, feest in Bel Air.  Paris Hilton, lid van de hotelketenfamilie, maakt inmiddels zo'n twintig jaar deel uit van het openbare leven. Ooit was ze een rijk meisje dat opgroeide in Manhattan... ...en later werd ze de eerste influencer en celebutante die beroemd werd do...

Hollywood: Paris Hilton (40) trouwt met Carter Reum

Glamourhuwelijk te Beverly Hills, feest in Bel Air. 

Paris Hilton, lid van de hotelketenfamilie, maakt inmiddels zo'n twintig jaar deel uit van het openbare leven.

Ooit was ze een rijk meisje dat opgroeide in Manhattan...

...en later werd ze de eerste influencer en celebutante die beroemd werd door puur zichzelf te zijn en dat te delen met de rest van de wereld. In het midden haar zusje Nicky, links moeder Kathy Hilton.

En dat was niet eens zo'n aantrekkelijk plaatje, want Paris speelde in die tijd, samen met Nicole Richie, vooral het verwende blondje dat bij alles verveeld 'That's hot' sneerde in haar realityshow 'The Simple Life'.

Sekstape, gevangenisstraf…

Het was niet allemaal even chic: ze kwam in het nieuws door een uitgelekte sekstape, ze trok op met rijke jonge mensen die zo mogelijk nog arroganter waren dan zij...

...en ze moest de gevangenis in wegens rijden onder invloed en een keur aan andere vergrijpen.

Kim en Paris in 2006

Toch leverde haar uitbundige leven haar miljoenen volgers én miljoenen dollars op, tot Kim Kardashian – die er de kunst slim vanaf had gekeken als Paris' personal shopper – haar van de realitytroon stootte.

Slimme zakenvrouw

Instant vete tussen de twee vriendinnen, maar het weerhield Paris er niet van om door middel van licenties een zeer succesvol zakenvrouw te worden. Maar ook: inbrekers, stalker, hysterie en verbroken relaties, vele verbroken relaties.