Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hollywood loopt zich warm voor Washington

Caitlyn, Meghan, Matthew: de politiek lonkt! Is het idealistische bevlogenheid? Of eerder een manier in beeld te blijven nu in Hollywood door de pandemie producties op een laag pitje staan? Hoe dan ook, opvallend veel celebs lopen zich warm om de politiek in te gaan, niet gehinderd door enige erv...

Hollywood loopt zich warm voor Washington

Caitlyn, Meghan, Matthew: de politiek lonkt!

Is het idealistische bevlogenheid? Of eerder een manier in beeld te blijven nu in Hollywood door de pandemie producties op een laag pitje staan? Hoe dan ook, opvallend veel celebs lopen zich warm om de politiek in te gaan, niet gehinderd door enige ervaring bij de overheid.

Om Elle Woods in Legally Blond te citeren: 'What. like, it's hard?'

Nieuw zijn die potentiële carrièreswitches niet: acteur Ronald Reagan promoveerde van gouverneur van Californië tot president van de Verenigde Staten en in die functie Amerika door de Koude Oorlog en de Iran-Contra Affaire stuurde. En Donald Trump was zakenman, showman en presentator voor hij het tot president schopte. 

Arnold Schwarzenegger was van 2003 tot 2011 gouverneur van Californië.

Kindster Shirley Temple, hier in 1989,  ging op haar 22ste met pensioen en had vervolgens een succesvolle diplomatieke carrière: VS-vertegenwoordiger bij de Verenigde Naties en VS-ambassadeur in Ghana en Tsjecho-Slowakije, zoals het in 1989 nog heette.

Sonny Bono (van Cher) was later burgemeester van Palm Springs en zat in het Congres voor Californië, basketbalspeler Kevin Johnson werd burgemeester van Sacramento en Clint Eastwood was burgemeester van Carmel. Goed, wie hebben er nu allemaal eens serieuze politieke ambities?

Caitlyn for Gouvernor