Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Híer gaan de Trumps straks wonen

Opvallend: ze gaan niet terug naar New York. Of hij het er nu mee eens is of niet, in januari 2021 zal Donald Trump het Witte Huis moeten verlaten. Gezien de hechte banden met New York lag het voor de hand dat hij daar terug zou keren - Donald en Melania zijn erg dol op hun gouden paleisapparteme...

Híer gaan de Trumps straks wonen

Opvallend: ze gaan niet terug naar New York.

Of hij het er nu mee eens is of niet, in januari 2021 zal Donald Trump het Witte Huis moeten verlaten. Gezien de hechte banden met New York lag het voor de hand dat hij daar terug zou keren - Donald en Melania zijn erg dol op hun gouden paleisappartement in de Trump Tower – maar het ziet er naar uit dat ze voor een andere locatie hebben gekozen.

Donald en Melania gaan zich naar alle waarschijnlijkheid vestigen in Florida. Hij is erg gesteld op het Mar-a-Lago resort dat hij daar bezit...

...en waar ze in 2005 ook trouwden.

De First Lady zoekt er al samen met hun tienerzoon Barron naar een geschikte school en hun privéverblijven op het resort ondergaan momenteel een upgrade. Ze zullen het grootste deel van het jaar dus in Palm Beach gaan wonen, met uitwijkmogelijkheden naar het Trump Golf Resort te Bedminster in New Jersey en de eerder genoemde Trump Tower.  

Donald ambieert – naast nóg meer gelegenheid om te golfen - een eigen nieuwszender om zijn eigen nieuws en 'alternatieve feiten' te kunnen spuien. Het biedt hem de spotlights en het publiek waar hij zo van houdt, en hij kan tenslotte overal voor een webcam gaan zitten, ook in het opulente paleisje in Florida.

Ivanka en haar man Jared, in het bezit van een schitterend duplex aan de Upper East Side, lijken evenmin permanent terug te keren naar New York. In 2017 trokken ze met hun drie jonge kinderen in een huurvilla à 15.000 dollar per maand in de chique wijk Kalorama in Washington waar ze als 'senior advisers' van Donald hebben gewerkt.