Boordevol interviews met vrouwen die weten hoe het werkt.

Vraag aan een gezelschap vijftigers wie er nog zeventien zou willen zijn en ze kijken je allemaal huiverend aan. Wel wil iedereen een beetje leuk ouder worden: gezond, vrolijk en energiek, waarbij kledingmaat en lachrimpels liefdevol worden omarmd.

De nieuwe Nouveau staat bomvol ervaringsdeskundigen die hun lifestyle delen. Ze zijn niet meer onder de indruk van het perfecte plaatje. En vormen samen een bewonderingswaardig gezelschap van stijlvolle vrouwen met substantie en esprit. Hierbij alvast een voorproefje van ons prachtige nieuwe nummer, laat je ons weten wat je ervan vindt?

OP DE COVER

Article continues after the ad

In de nieuwe Nouveau vertelt coverlady Loretta Schrijver over haar sombere momenten, maar toont ze ook kracht, humor en relativeringsvermogen. "Ik heb moeite met mijn figuur, ik vecht al mijn leven lang tegen de kilo’s," zegt ze. "Ik kan ook niet goed naar mezelf kijken, ik zie alleen maar wat er níet goed is. Maar ik schrik er nooit zó van, dat ik aan het hongeren sla."

MODE

Style & the City! Urban chic voor vrouwen die van fashion houden, maar daar wel een eigen draai aan geven. Modieus door de koude dagen? Check de nieuwe Nouveau!

BEAUTY

Niet 'eeuwig jong', maar 'de beste versie van je huidige leeftijd', dát is waar we nu voor gaan. En dat begint allemaal met een goedverzorgde, mooie huid. We verzamelden de beste tips voor je. 

POWERVROUW

Lekker in je vel zitten gaat over veel meer dan rauwkost en diepe kniebuigingen. Sacha de Boer, Karin Bloemen, Victoria Koblenko en Daphne Deckers over energie, seks, eten, krachttraining, gelukshormonen, biohacken én guilty pleasures.

LIEFDE

Nét op tijd voor Valentijn: een goed gesprek met Nicoline Wisse Smit, communicatieadviseur, trouwambtenaar én fan van de liefde en relaties met betekenis. "Het draait allemaal om verbinding," zegt ze. "En om inhoud, gelaagdheid. Dat is zeker in een tijd als deze belangrijker dan ooit."

REIZEN

Kunst, werelderfgoed, wijnroutes – wat heeft Nederland eigenlijk niet? Tien schatten in eigen land, voor als het weer kan en je nog even geen covid-19 risico's over de grens wilt nemen.

CULTUUR

Je kleden naar je leeftijd? Dat concept is in rap temp aan het veranderen. Het is genieten, deze inspirerende reportage over de  schuivende ideeën rond eeuwige jeugd. Geïnspireerd op de geweldige expositie Youthquake in de Kunsthal, met als cadeautje 50% korting op je een tweede ticket. Welke vriendin ga je eens meevragen?

RELATIEGEHEIMEN

Het begon met een saxofoon en een 'inappropriate relationship'. Inmiddels zijn de viroloog en de muzikant twee volwassen kinderen verder en overleven ze zelfs zijn oefeningen op de doedelzak. Een van de verrassendste afleveringen van Relatiegeheimen ooit, nu in Nouveau!

De nieuwe Nouveau arriveert vandaag bij de abonnees en ligt donderdag in de winkel. Je kunt 'm ook online bestellen op Magazine.nl, tijdelijk zonder verzendkosten, dan wordt meteen naar je opgestuurd!