Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Happy Birthday, Dolly Parton (75)!

Krijgt Ms Positive een standbeeld in Nashville? Flamboyante singer-songwriter en countryicoon Dolly Parton kon al niet stuk, maar is in het laatste jaar ontdekt door een heel nieuwe generatie als ultieme positivo, die zoveel meer is als dat enorme kapsel, aan hart en hersens. Ze maakte heel inter...

Happy Birthday, Dolly Parton (75)!

Krijgt Ms Positive een standbeeld in Nashville?

Flamboyante singer-songwriter en countryicoon Dolly Parton kon al niet stuk, maar is in het laatste jaar ontdekt door een heel nieuwe generatie als ultieme positivo, die zoveel meer is als dat enorme kapsel, aan hart en hersens.

Ze maakte heel internet aan het lachen met haar Dolly Parton Challenge. Ze bracht nieuwe muziek uit. Houdt al 54 jaar van dezelfde man En ze doneerde ook nog eens een miljoen dollar aan de ontwikkeling van een covid-19 vaccin.

Kortom, geen wonder dat men in thuishaven Nashville een standbeeld van haar wil neerzetten: Dolly deugt. En dat is vandaag te merken op de socials, waar de felicitaties voor haar 75ste verjaardag binnenstromen. Het is duidelijk: everbody loves Dolly!