Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Happy 50's coverlady Evelyn Struik: 'De zee is betoverend'

Nouveau's nieuwe Body & Mind gids voor sprankelende vijftigers! Model en presentator Evelyn Struik is dol op de zee en zou er het liefst elke dag even inliggen. ‘Ik ga iedere dag even zwemmen, het liefst in de zee. De weidsheid van de zee is betoverend. Dat water dat maar doorgaat, geen golf is h...

Happy 50's coverlady Evelyn Struik: 'De zee is betoverend'

Nouveau's nieuwe Body & Mind gids voor sprankelende vijftigers!

Model en presentator Evelyn Struik is dol op de zee en zou er het liefst elke dag even inliggen.

‘Ik ga iedere dag even zwemmen, het liefst in de zee. De weidsheid van de zee is betoverend. Dat water dat maar doorgaat, geen golf is hetzelfde. Net als echte liefde. Soms zijn de golven woest en hoog, soms is het water kabbelend of zelfs stil.

Er is een dichtregel die precies verwoordt wat ik bedoel:

‘We return to each other in waves; this is how water loves’

- NAYYIRAH WAHEED

"Elke nieuwe golf brengt een nieuw stukje leven. Dat geldt niet alleen voor de liefde maar ook voor werk. Ik ben met zoveel leuke nieuwe dingen bezig."

Verder lezen?

Meer over Evelyn én andere vrouwen die overtuigd zijn van de heilzame kracht van de zee ('Als staar je er maar gewoon een tijdje naar') vind je in de nieuwe Happy50, een nummer boordevol mind en body inspiratie. Nu in de winkel én online te bestellen, in dat laatste geval wordt deze Nouveau Special zonder verzendkosten naar je opgestuurd.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Powervrouwen
  • Roger Neve