Amerika, here Halina comes!

Halina Reijn heeft een contract getekend bij Creative Artists Agency (CAA), een van de bekendste agentschappen in Los Angeles, dat veel grote namen vertegenwoordigd.

Reijn (ze was deze week jarig) heeft recentelijk de Amerikaanse film Bodies, Bodies, Bodies geregisseerd, die binnenkort uitkomt. In de de film spelen onder anderen Maria Bakalova, die werd genomineerd voor een Oscar, Amandla Stenberg en Pete Davidson.

Het regiedebuut van Reijn, Instinct, was een groot succes in Nederland. Het was de eerste productie die ze voor haar bedrijf Man Up, dat ze samen met Carice van Houten runt, maakte. Die speelde ook de hoofdrol in de film, samen met Marwan Kenzari. Instinct was de Nederlandse inzending voor de Oscars. Later volgde de Nederlandse serie Red Light.

Article continues after the ad

Creative Artists Agency vertegenwoordigt onder meer veel internationale acteurs, muzikanten, regisseurs en sporters. Zo vallen Beyoncé, Sarah Jessica Parker, Alec Baldwin, Will Smith, David Beckham, Julia Roberts en Johnny Depp onder het bedrijf.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in