Wél met trendy biologische quinoa whisky, uiteraard.

Actrice en lifestyle ondernemer Gwyneth 'GOOP' Paltrow is een van de meest pretentieuze vrouwen die er in Hollywood rondloopt and we love her for it, omdat ze het zo heerlijk schaamteloos ventileert.

Niemand anders als de Queen of Detox – ze is nog nooit een alternatieve behandeling tegengekomen die haar niet beviel - kan met zoveel gevoel voor drama verklaren dat ze "zeven dagen per week meerdere glazen alcohol dronk toen ik met haar gezin in quarantaine zat."

Article continues after the ad

Om overeind te blijven in deze barre tijden biechtte de low carb lover op dat ze ook flink aan de koolhydraten had gezeten: "Ik kookte pasta, ik at brood, ik ben echt helemaal los gegaan. Ik bedoel maar, wie drinkt nou multiple drinks, zeven dagen per week? Dat is niet gezond." De koolhydraten lijken haar en dochter Apple echter geen kwaad te hebben gedaan.

Gwyn, hier met haar moeder Blythe en dochter Apple, besloot zelfs een eigen borrel te verzinnen: de Buster Paltrow, genoemd naar haar grootvader en gemaakt van "...geweldige quinoa whiskey, uit een destilleerderij in Tennessee, en esdoornsiroop en citroen. Hemels. Ik dronk er twee van, elke avond in lockdown."

Hoewel Gwyn benadrukt dat ze niet 'black-out dronken was' onthulde ze wel dat ze nog altijd hunkert naar een sigaret als ze drinkt: "Ik mis dat." Er is, kortom, reden genoeg voor haar om nieuwe kwakzwalverij te gaan proberen om weer helemaal fris en fruitig te worden. Die kunnen dan mooi meer in het tweede seizoen van The Goop Lab op Netflix, dat dit najaar te zien zal zijn. Betaald zo'n lockdown zich toch nog uit 😉 .

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in