Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Goed nieuws: Loretta Schrijver keert terug in Koffietijd!

Nieuw jaar, nieuwe start! Na maanden afwezigheid vanwege gezondheidsproblemen schuift Loretta Schrijver aanstaande maandag 3 januari 2022 weer aan bij Koffietijd. Niet als gast, maar gewoon in haar vertrouwde rol als presentatrice. Quinty Trustfull is dolblij met Loretta’s terugkeer. Dat laat ze ...

Goed nieuws: Loretta Schrijver keert terug in Koffietijd!

Nieuw jaar, nieuwe start!

Na maanden afwezigheid vanwege gezondheidsproblemen schuift Loretta Schrijver aanstaande maandag 3 januari 2022 weer aan bij Koffietijd. Niet als gast, maar gewoon in haar vertrouwde rol als presentatrice.

Quinty Trustfull is dolblij met Loretta’s terugkeer. Dat laat ze duidelijk merken in de video waarin de terugkeer van Loretta wordt aangekondigd. "Het is natuurlijk een heel pittig jaar voor haar geweest en het mooiste hoogtepunt van aankomend jaar is nu al dat onze Loret weer terugkomt."

De aankondiging werd vergezeld met verschillende foto’s waar Quinty en Loretta samen opstaan. Presentator Patrick Martens verving Loretta tijdelijk, maar blijft nog even aan, want Loretta werkt voorlopig alleen op de maandagen.

Openingsfoto (c) Nouveau / DPG Media, Koffietijd-foto (c) RTL

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in