De combinatie met Gerard Joling is nu al veelbelovend!

Francis van Broekhuizen neemt de plaats van Buddy Vedder over in het panel van The Masked Singer tijdens de eindejaarsspecial van het programma. Vedder, die normaal een team vormt met Gerard Joling, is verhinderd.

Vorig jaar was er ook een eindejaarsspecial van het populaire programma op RTL 4, waarin bekende Nederlanders in een pak een liedje ten gehore brengen, maar die was alleen op 31 december te zien. Dit jaar is er zowel een uitzending op Oudejaarsavond als een op Nieuwjaarsdag.

Article continues after the ad

De panelleden, Joling, Van Broekhuizen, Loretta Schrijver en Carlo Boszhard, moeten raden welke bekende Nederlanders ze horen zingen.

Net als in de vorige editie zijn de BN'ers verkleed als klok, sneeuwpop, vuurwerk, oliebol en champagne. Maar dit jaar is daar ook nog een nieuw personage aan toegevoegd: de kerstboom. Op Oudejaarsavond 2020 keken er zo'n 2,4 miljoen mensen naar The Masked Singer.

Foto's (c) RTL4 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in