Onze favoriete Moeder-Overste staat weer op het toneel.

Francis van Broekhuizen (1975) is onze nationale knuffeloperazangeres, die altijd in is voor een mooie grap en daarnaast waanzinnig goed kan zingen. Ze doet dat vanaf 16 juni als Moeder Overste in The Sound of Music.

En ze staat als smaakmaker in de nieuwe Nouveau waarin ze verklapt vaak allstars onder haar concertjurken te dragen én haar levensmotto deelt: "Bij twijfel hard zingen en: “Vissi d’arte, vissi d’amore ”(2). Dat betekent: “Ik heb geleefd voor de kunst, ik heb geleefd voor de liefde”, een citaat uit Tosca.’

En ze heeft nog meer leuk nieuws voor de zomer, over de Slimste Mens.

Article continues after the ad

The Sound of Music is vanaf nu te zien is in het AFAS Circustheater Scheveningen. Hierna zal de voorstelling doorreizen langs de grote theaters in Nederland. De voorstelling kan – mocht dat deze zomer nog nodig zijn – coronaproof met een beperkte zaalbezetting spelen. 

Verder lezen? 

Wil je het hele interview met Francis lezen, dan vind je dat in de Nouveau die nu in de winkel ligt! Online bestellen kan ook, dan wordt het nummer meteen naar je opgestuurd. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in