Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

First Lady Jill Biden: 'Laat die mammografie maken'

Je mag je gezondheid best even op de eerste plaats zetten. "Ik snap het best, je hebt zoveel dingen waar je voor moet zorgen," zegt First Lady Jill Biden (70) in een oproep in het kader van Oktober Borstkankermaand. "Met werk en je gezin lijkt er nooit een einde aan je dag te komen." "Maar toch v...

First Lady Jill Biden: 'Laat die mammografie maken'

Je mag je gezondheid best even op de eerste plaats zetten.

"Ik snap het best, je hebt zoveel dingen waar je voor moet zorgen," zegt First Lady Jill Biden (70) in een oproep in het kader van Oktober Borstkankermaand. "Met werk en je gezin lijkt er nooit een einde aan je dag te komen."

"Maar toch vraag ik je om even een adempauze te nemen en je gezondheid op de eerste plaats te zetten. Laat een mammografie maken. Het kan je leven redden en niets is belangrijker dan dat."

Om aandacht te vragen voor Oktober Borstkankermaand liet Jill bovendien het Witte Huis roze kleuren.

Biden is een onvoorstelbaar actieve First Lady, die nog altijd lesgeeft en daarnaast onbezoldigd beschermvrouw is van legergezinnen, zieke kinderen en all things onderwijs. Medewerkers omschrijven haar als "betrokken, vrolijk en onvermoeibaar."

Qua uitstraling is ze dezelfde gebleven in de 265 dagen dat ze First Lady is: hier en daar een bloemetjesjurk...

... dit paarse powerpak...

...duikt regelmatig op...

...en ze weet wat Thema Dressing is. 

Foto's (c) The White House 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in