Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

First Ladies of Fashion op de G20 in Rome

De 'vrouwen van' hebben hun eigen programma rond de top. De G20 Summit draait om vergaderen, diplomatie en netwerken. En in de marge daarvan ook om volk en vaderland verdedigen. Bij gebrek aan royals – kroonprins Charles en koningin Máxima zijn zo'n beetje de enige die er rondloopt en zij is er i...

First Ladies of Fashion op de G20 in Rome

De 'vrouwen van' hebben hun eigen programma rond de top.

De G20 Summit draait om vergaderen, diplomatie en netwerken. En in de marge daarvan ook om volk en vaderland verdedigen.

Bij gebrek aan royals – kroonprins Charles en koningin Máxima zijn zo'n beetje de enige die er rondloopt en zij is er in haar rol als VN-pleitbezorger voor inclusieve financiering – komt die eer toe aan de First Ladies van de staatshoofden die er zaken doen. En dan draait dan onwillekeurig toch uit op een leuke Fashion Battle.

Carrie Johnson is zwanger van haar tweede kind met Britse premier Boris Johnson en droeg een rode Zara blazer op een bijpassende jurk met split die ze huurde van Ibiziaans label De La Vali met eronder kitten heels van Zara.

Carrie huurt wel vaker jurken en kan qua duurzaam rolmodel zo meteen door naar de klimaattop in Glasgow.

Begona Sanchez, de vrouw van Spaanse premier Pedro Sanchez, was zeer fashionable in een herfstig ruitje en halfhoge laarzen. Het zat haar als gegoten, mooi maatwerk. Jeugdig, sassy én verrassend. 

Voor zelfvertrouwen en stijl à la Parisienne meldde Brigitte Macron zich op powerhakken in een donkerblauw met zwarte combinatie. De rok heeft trendy plissés, in de blouse zit ook een zwart paneel – klassiek, maar toch spannend.