Een 'ask me anything' met Liza Korpershoek.

Eva Jinek is er 'even' zes maanden tussenuit en na de eerste maand lijkt de verveling toch een beetje toe te slaan. Samen met Lize Korpershoek doet ze een oproep om vragen aan hen te stellen, die ze samen op Instagram zullen beantwoorden tijdens een livestream.

Lize, de vriendin van Tim Hofman, maakte vorig jaar ook al een korte Instagram-serie met Eva. Hierin bespraken ze op de bank allerlei ditjes en datjes. Daar komt nu een vervolg op, ditmaal echter alleen met vragen van kijkers.

Daarom roepen de dames in een melig filmpje op hun volgers op om allerlei vragen in te sturen. "Samen op de bank hangen, dat beviel wel en daarom komt er binnenkort een vervolg op de videoserie. Deze keer gaan we kijkersvragen beantwoorden. Jullie vragen dus!", laat Eva weten.

Article continues after the ad

Wat voor vragen dan precies? "Die mogen over van alles gaan: werk, geld, je ex… of diens ex, daten, stoomreinigers, kattenkwaad en ga zo maar door," aldus Eva. De dames geven aan dat het puur verveling is: "Wat motten we anders?"

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in