Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eva Jinek is de meest invloedrijke vrouw in de media

En Tim Hofman staat op de eerste plaats in het algemeen klassement. Presentator Tim Hofman staat dit jaar bovenaan de Media100, de jaarlijkse lijst van de honderd meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media. De elfde editie van de lijst werd gisteren  onthuld tijdens het Media100 | Marketin...

Eva Jinek is de meest invloedrijke vrouw in de media

En Tim Hofman staat op de eerste plaats in het algemeen klassement.

Presentator Tim Hofman staat dit jaar bovenaan de Media100, de jaarlijkse lijst van de honderd meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media. De elfde editie van de lijst werd gisteren  onthuld tijdens het Media100 | Marketing100 Event in Amsterdam.

Hofman, die dit jaar in zijn onlineserie BOOS opzien baarde met een aflevering over seksueel wangedrag bij The Voice of Holland, heeft Arjen Lubach van de troon gestoten. Lubach staat nu op de derde plaats.

De meest invloedrijke vrouw in de media is dit jaar wederom Eva Jinek. Zij staat op de vierde plaats. Beautyvlogster en presentatrice Nikkie de Jager is de enige andere vrouw in de top 10. Zij staat op de tiende plek. Linda de Mol is van de vijfde plaats gedaald naar de elfde.

De Media100 wordt jaarlijks vastgesteld na onderzoek van onderzoeksbureau MediaTest. Voor het onderzoek zijn dit jaar 40.000 professionals uit media en marketingcommunicatie uitgenodigd. Zij kozen hun tien favorieten uit de driehonderd genomineerden.

Powervrouwen
  • Roger Neve