We wensen haar een voorspoedig herstel ❤️ 

Als alles volgens plan is gegaan, is Loretta Schrijver inmiddels thuis. Haar management bevestigde al eerder dat ze vandaag uit het ziekenhuis zou worden ontslagen.

De 65-jarige Koffietijd-presentatrice heeft ongeveer zes weken in het ziekenhuis gelegen, nadat bij haar een beginnende vorm van darmkanker was geconstateerd.

Article continues after the ad

In eerste instantie werd gedacht aan een verblijf van een paar dagen, maar vanwege complicaties moest de presentatrice zo’n zes weken blijven.

Wanneer Loretta weer op tv verschijnt, is volgens haar woordvoerder afhankelijk van haar herstel. Wel hoopt ze dat de presentatrice "aan het begin van het nieuwe tv-seizoen" in september weer aan de slag kan.

Quinty Trustfull is dolgelukkig dat haar collega en goede vriendin uit het ziekenhuis is. "Over the moon blij", schrijft de Koffietijd-presentatrice op Instagram bij een foto waarop ze met een glas wijn proost op de gezondheid van Loretta. ,,Lieve Loret, love love love. Trots op jou!!!! Afgelopen week zag ik al dat ze een stuk beter was en nu dit!!", aldus Quinty. "Ik neem er een wijntje op."

Foto (c) Roger Neve / Nouveau DPG Media 2021

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in