Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ellemieke Vermolen: Jan Smit, dat was drie maanden verliefdheid en yolo'

Openhartige podcast over haar scheiding en mogelijke nieuwe liefdes. Actrice, presentatrice en kookboekenschrijver Ellemieke Vermolen (45) heeft in de podcast 30 minuten rauw van Ruud de Wild openhartig gesproken over haar leven. Een paar opvallende uitspraken:  'Dat wil je gewoon, als ouder, als...

Ellemieke Vermolen: Jan Smit, dat was drie maanden verliefdheid en yolo'

Openhartige podcast over haar scheiding en mogelijke nieuwe liefdes.

Actrice, presentatrice en kookboekenschrijver Ellemieke Vermolen (45) heeft in de podcast 30 minuten rauw van Ruud de Wild openhartig gesproken over haar leven. Een paar opvallende uitspraken: 

'Dat wil je gewoon, als ouder, als je je kind verliest. Dat je kind blijft voortbestaan'

Over haar zoontje Joshua, die vlak voor zijn geboorte in 2017 overleed: "Ik heb keuzes gemaakt waar ik mijn verhaal wel en niet vertel. Omdat het voor mij dan ook weer inderdaad voelt alsof hij er nog steeds bij hoort. Dat wil je gewoon, als ouder, als je je kind verliest. Dat je kind blijft voortbestaan."

Het overlijden van Joshua speelde geen rol in haar scheiding van Sergio Herman: "We hebben het wel alle twee op onze eigen manier verwerkt, waardoor we natuurlijk wel een stukje uit elkaar zijn gegroeid. Maar daarna ook wel weer naar elkaar toe zijn gegroeid, door zo'n gebeurtenis."