Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eigen kledinglijn voor Janny van der Heijden!

'Dit is altijd al een grote droom voor me geweest.' Goed nieuws voor wie houdt van Janny van der Heijdens looks. De culinair journalist heeft een eigen kledinglijn bij het Nederlandse kledingmerk Kyra. Van der Heijden, die in Heel Holland Bakt en elders zelf altijd chic en sassy gekleed gaat, zeg...

Eigen kledinglijn voor Janny van der Heijden!

'Dit is altijd al een grote droom voor me geweest.'

Goed nieuws voor wie houdt van Janny van der Heijdens looks. De culinair journalist heeft een eigen kledinglijn bij het Nederlandse kledingmerk Kyra.

Van der Heijden, die in Heel Holland Bakt en elders zelf altijd chic en sassy gekleed gaat, zegt: "Het ontwerpen van een eigen kledingcollectie is altijd al een grote droom geweest. Met deze collectie heb ik mij gefocust op het maken van kleding waar ik me vrouwelijk én comfortabel in voel."

De presentatrice koos voor de opvallende kleur rood, maar maakt ook gebruik van rustigere tinten als grijs en beige. De collectie bestaat onder meer uit vesten, colbertjes, blouses, maar ook uit elegante jurken. Ook accessoires, waaronder twee sjaals, zijn aan haar kledinglijn toegevoegd.

Van der Heijden stond samen met haar teckel Nhaan model voor haar eigen collectie. Hoeveel de kleding kost is niet duidelijk, Kyra heeft geen webshop, maar verwijst naar winkels bij je in de buurt als verkoopadressen, wat eigenlijk best sympathiek is.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in