Sterke vrouwen over veerkracht en verandering.

We vieren het voorjaar, de versoepelingen en heel veel leuke vrouwen (en mannen!) met een nummer dat tintelt, danst en glanst. Maar ook inhoudelijk veel te bieden heeft met mooie interviews, voor de liefhebbers van stijl, sprankeling en substantie!

OP DE COVER

Jezelf opnieuw uitvinden: Caroline Tensen doet het al haar leven lang. Na haar echtscheiding beklom ze de Kilimanjaro en na een helse menopauze viel ze maar liefst 25 kilo af. En nu, met een nieuwe (Leco)look? Voelt ze zich beter dan ooit, zo vertelt ze in de nieuwe Nouveau.  

Article continues after the ad

BEAUTY

Als iemand weet hoe je het beste uit je haar en looks kunt halen, dan is dat onze favoriete tovenaar met kwasten en borstels Leco van Zadelhoff wel. Vanaf nu vind je in Nouveau elke maand een masterclass van de maestro!   

MODE

Het leven en de lente zijn te kort om niet te shinen – geef je look extra glans!

REIZEN

Je kent Arie Boomsma van zijn indrukwekkende biceps, voortkomend uit zijn al even indrukwekkende work-outs, maar hij houdt ook erg van gewoon lekker wandelen. En schreef een fijn boek om je 10.000 stappen per dag te halen. We lopen drie mooie rondjes met hem mee, in de nieuwe Nouveau.

RELATIEGEHEIMEN

Interview met het leuke Concertgebouw-stel: "Sinds Kerstmis 2015 zijn we een stel en prijs ik me gelukkig met een vrouw die me begrijpt, terwijl muzikant een krankzinnig beroep is," zegt Dominic. "Als Brit onderhoud ik sowieso een complexe relatie met mijn gevoelsleven, maar zelfs dat schrikt haar niet af. Ik ben een geze­gend mens."

CULTUUR

Zijn schoenen zijn kunstwerken waar je op kunt lopen en na zestig jaar internationaal succes is het echt hoog tijd voor een expositie. Nouveau mocht alvast even rondkijken!

VROUW VAN DE WERELD

Binnenkijken in het kleurrijke huis en dito leven van schrijver en illustrator Mylo Freeman, bekend van prinsesje Arabella.  

BESTEL 'M NU! 

En verder: smaakmaker Francis van Broekhuizen, een drieluik over powervrouwen die zich inzetten voor anderen, een ode van Susan Smit aan onafhankelijke vrouwen en nog veel meer in de sprankelende nieuwe Nouveau.

Die arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en ligt vanaf donderdag in de winkels. Online bestellen kan ook, dan krijg je 'm gewoon thuisgestuurd. Veel leesplezier!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in