Welkom bij de club, Dyanne! 

Fashionondernemer, imagoconsulent en stylist Dyanne Beekman viert vandaag haar 50ste verjaardag. Ze werd bekend door haar styling van Bekende Nederlanders en haar programma Looking Good.

Sinds 2012 runt ze samen met haar man Frans ten Berge (49), ooit topman van C&A, de Beekman Group, gespecialiseerd in 'staff styling' ofwel bedrijfsuniformen. Samen hebben ze een zoon, Frans heeft bovendien twee kinderen uit een eerdere relatie.

Article continues after the ad

Het was niet altijd makkelijk om het samen leuk te houden. "Het is fantastisch om 24/7 met je partner samen te werken, maar je moet wel de discipline hebben om zakelijk en privé gescheiden te houden," zegt Dyanne in de Telegraaf.

Frans: „De klap bij ons is covid geweest. We leveren aan restaurants, hotels, musea, de retail. Ik zal mijn leven lang niet meer vergeten hoe het is geweest toen alles plat kwam te liggen. Ik ben in al die jaren van de opbouwfase, en we zitten nu in 28 landen voor McDonalds, tachtig tot honderd nachten van huis weggeweest. Door covid zat ik van de ene op de andere dag hele dagen op de boerderij. Er ontstonden irritaties."

Dyanne: „Ineens spraken we elkaars taal niet meer, terwijl we voorheen aan één oogopslag genoeg hadden."

Frans: „Het viel ook samen met een fase dat je je partner probeert om te vormen naar jouw ideaalbeeld."

Dyanne: „Daar hoort ook bij het vanzelfsprekend vinden dat iemand er is. Ik heb moeten leren om meer zichtbaar te zijn, om mezelf weer op 'nummer 1' te zetten. Ik heb letterlijk voor de spiegel gestaan: 'Ga je eigen boek eens even lezen'. Zeikvrouwen worden niet geboren maar gecreëerd."

'In mijn nieuwe boek beschrijf ik wie ik nu ben, letterlijk tien jaar ouder, tien kilo dikker en tien jaar wijzer'

Dyanne gunt zich een weekje om aan het getal 50 te wennen en viert op het op 7 mei groots met het '1972 event', samen met 500 vrouwen. "Met een akoestisch concert van Van Dik Hout, workshops, fashion, een lezing van Hans Peter Roel van de bestseller Ki energie. Kortom: alles wat past bij de vrouw die ik nu ben. Ook komt, na een decennium, mijn nieuwe boek uit. Daarin beschrijf ik wie ik nu ben, letterlijk tien jaar ouder, tien kilo dikker en tien jaar wijzer. Ik geloof dat ik nu beter weet dan ooit wie ik wil zijn."

Foto's (c) Brunopress, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in