Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Droomduo: Adele schuift aan bij Nikkie Tutorials!

Nikkie: 'Ik droom hier al jaren van.' Adele opmaken, daar droomde make-up wizard Nikkie de Jager van Nikkie Tutorials al jaren van. En nu is het zover: de aflevering met de zangeres is nu te zien in The Power of Make-up. "Ik ben enorm vereerd dat je bij me te gast bent," steekt Nikkie van wal. En...

Droomduo: Adele schuift aan bij Nikkie Tutorials!

Nikkie: 'Ik droom hier al jaren van.'

Adele opmaken, daar droomde make-up wizard Nikkie de Jager van Nikkie Tutorials al jaren van. En nu is het zover: de aflevering met de zangeres is nu te zien in The Power of Make-up.

"Ik ben enorm vereerd dat je bij me te gast bent," steekt Nikkie van wal. En ook Adele heeft er zin in: "Zelfs mijn beste vriendin was heel enthousiast. Zij kijkt altijd naar je video's."

The Power of Makeup is de bekendste serie op het YouTubekanaal van Nikkie de Jager. In de video’s maakt de visagiste de helft van het gezicht van haar gast op, om te laten zien wat make-up allemaal aan een persoon kan veranderen. Intussen interviewt ze haar gast; eerder schoven onder andere Drew Barrymore, Rihanna en Kim Kardashian al aan en ook Lady Gaga is een grote fan.

Foto (c) Nikkie Tutorials / The Power of Make-up

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in