Sassy at sixty én happy single, wat wil een mens nog meer?

Waar collega Dolly Dot Angela Groothuizen zich kostelijk amuseert met Tinder, heeft Esther Oosterbeek (62) geen behoefte om te daten, laat staan dat ze zin heeft in een relatie.

Esther zegt in de Telegraaf en 'enig leven' te hebben met familie, vrienden en de zangeressen van de Dolly Dots. "Echt… ik heb totaal geen behoefte aan een man, ben ook zeker niet op zoek."

Dat betekent niet dat de zangeres zich er volledig voor afsluit, want Oosterbeek weet ook dat het leven soms een verrassende wending kan nemen.

Article continues after the ad

'Ik ben echt supergelukkig in m'n eentje'

"Misschien loop ik binnenkort tegen een leuke man aan. Zeg wat dat betreft nooit nooit. Maar ik ben echt supergelukkig in m'n eentje. Juist in de lockdownperiode heb ik ontdekt dat alleen zijn voor mij geen enkel probleem is."

Sinds ze werd getroffen door een hersenbloeding voelt het voor Oosterbeek alsof ze 'in reservetijd' leeft. "Geloof me, ik word elke ochtend in m'n eentje vrolijk wakker en ben dan blij met weer een nieuwe dag. Kortom, ik heb een heerlijk leven."

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in