Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze drie vrouwen willen Boris Johnson opvolgen

Wie zijn Liz Truss, Suella Braverman en Penny Mordaunt? Gezien de staat van het land (Brexit is tot nu toe nog geen succesverhaal geworden en ook de Britten zijn boos en bezorgd over stijgende prijzen) is de baan van premier nu bepaald niet de makkelijkste: zie maar eens een frisse doorstart te m...

Deze drie vrouwen willen Boris Johnson opvolgen

Wie zijn Liz Truss, Suella Braverman en Penny Mordaunt?

Gezien de staat van het land (Brexit is tot nu toe nog geen succesverhaal geworden en ook de Britten zijn boos en bezorgd over stijgende prijzen) is de baan van premier nu bepaald niet de makkelijkste: zie maar eens een frisse doorstart te maken in een totaal verdeeld land.

Toch staat men in de rij om Boris Johnson op te volgen. Onder de negen kandidaten die hopen door de conservatieve partij aangewezen te worden zijn inmiddels drie vrouwen die hopen in de voetsporen te kunnen treden van Margaret Thatcher en Theresa May. Wie zijn de dames die bereid zijn hun verantwoordelijkheid te nemen?  

Liz Truss

Liz Truss, minister van Buitenlandse Zaken, bleef tot aan het einde loyaal aan Johnson, maar is tegelijk al maanden bezig haar publieke profiel op te krikken met het oog op haar eigen carrière. Inhoudelijk niet de sterkste, wel alom aanwezig en publiciteit telt zwaar in dezen.