Ze koos voor Model Madonna, zo te zien.

Actrice Demi Moore (58) liep afgelopen week mee in de show voor Fendi in een sassy zwarte outfit met geometrische oorhangers die je makkelijk over je schouder kunt gooien.

Het was een mooie combinatie van creative director Kim Jones en zo'n loopje kun je aan Moore overlaten. Maar om eerlijk te zijn, ging de aandacht meer uit naar haar eigen nieuwe look.

Article continues after the ad

Demi lijkt zich een paar jukbeenderen à la Madonna in 2009 te hebben aangemeten, in de vorm van implantaten of fillers die nog een beetje moeten settelen. Haar gezicht, haar keuze, uiteraard.

Of het haar nu per se frisser en fruitiger maakt? Online waren de meningen verdeeld. Maar of hier nu een make-up artist met een passie voor contouring achter zit of een dokter met een voorkeur voor industriële hoeveelheden fillers...

...bij Madonna is het uiteindelijk ook allemaal tot redelijk normale proporties teruggekeerd.

Hoe het er onder alle make-up uitziet is niet bekend, Demi arriveerde goed ingepakt in Parijs...

...en afgaand op deze naturelle foto van 11 januari 2021 valt het zonder de blush nog wel mee. En misschien vind Demi het zelf wel prachtig en dát is uiteraard het enige wat telt.  

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in