Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De zoete wraak van Theresa May

'Hoe zit het nu, Boris?' Zoals bekend zit Britse premier Boris Johnson in de problemen door Party Gate, het feit dat er tijdens de strenge lockdown voor zover bekend zestien ongeoorloofde staffeestjes in zijn ambtswoning en flat zijn gehouden.  Er werd flink drank genuttigd en de politie buigt zi...

De zoete wraak van Theresa May

'Hoe zit het nu, Boris?'

Zoals bekend zit Britse premier Boris Johnson in de problemen door Party Gate, het feit dat er tijdens de strenge lockdown voor zover bekend zestien ongeoorloofde staffeestjes in zijn ambtswoning en flat zijn gehouden. 

Er werd flink drank genuttigd en de politie buigt zich inmiddels over zo'n 300 foto's van de bijeenkomsten. Waaronder het weinig smaakvolle 'The Winner Takes It All' feestje dat Boris' vrouw Carrie Symonds gaf toen ze haar grote rivaal Dominic Cummings, Johnsons voornaamste adviseur, had weten te lozen.

Het rapport over de lockdownfeestjes van overheidspersoneel in de ambtswoning van premier Boris Johnson is niet mals. In het stuk van topambtenaar Sue Gray wordt gesproken van ‘falend leiderschap en oordeel’ bij de staf van de premier en zijn kabinet.