Fit, Fab én vrolijk, van de makers van Nouveau.

"Op de dag dat ik vijftig werd – bijna 4 jaar geleden – vroeg ik me verbaasd af: hoe kan het dat er nog geen Body & Mind blad is voor vrouwen van mijn leeftijd’ aldus Nouveau’s hoofdredacteur Claudia Straatmans. En besloot er prompt zelf eentje te maken.

Ook de nieuwste editie – wegens doorslaand succes er komen er dit jaar vier uit! – staat weer vol inspirerende en herkenbare verhalen over een beetje leuk ouder worden "waarbij er ook wel eens een wijnbuik over de afkledende Deblon-broek hangt." Hierbij alvast een sneak preview of bestel hem hier.

OP DE COVER

Hare Majesteit wordt over een paar weken vijftig en past nog lachend in jurken van twintig jaar geleden. Alles over haar aanpak – verrassend aards! –  én haar beeldige bovenarmen in de nieuwe Happy50.

PSYCHE

Innerlijke wijsheid, een buikgevoel of onbewust weten – wat is intuïtie nu eigenlijk? Cisca Dresselhuys hoort hersendeskundige professor doctor Dick Swaab uit die haar verrast met de verklaring: 'Alles wat wij besluiten is intuïtief.'

LIFESTYLE

Vreugdeloos zwoegen op een loopband is er niet meer bij, deze sportfluencers werken vooral in de buitenlucht aan hun conditie en zorgen voor lol en afwisseling: 'Daar krijg je energie van!'

RELATIE

Je moet het dak repareren als de zon schijnt, luidt het gezegde. Maar op relatiegebied willen we dat nog weleens vergeten. Wat doe je als ergernissen de overhand krijgen en de seks ook niet meer magisch is?

POWER

Je wordt er knetterfit van, het is een ultieme stressbuster en je gaat ook zonder handschoenen power uitstralen: Elleke van Duin meldde zich in een opwelling aan voor kickboksen, wordt getraind door een voormalige vechtjas en ontdekt gaandeweg dat boksen ook gaat over zelfliefde. Inspirerend verhaal! 

Dit alles en nog véél meer over opgewekt, fit en met vrolijk relativeringsvermogen vijftig, zestig, zeventig en meer zijn, lees je in de nieuwe Happy50.

Deze special van Nouveau ligt vanaf vandaag in de winkel en is online te bestellen op Magazine.nl, nu tijdelijk zonder verzendkosten!