'Iedere week weer: wie is dat in godsnaam?'

Met The Masked Singer heeft RTL4 een niet onaardige hit (2.424.000 kijkers gisteravond), waarbij de vermomde artiesten je versteld kunnen doen staan met hun zangtalenten en de reacties van de panelleden die hun identiteit moeten raden vaak uiterst vermakelijk zijn.

De Boekenwurm ging al aardig wat afleveringen mee zonder geraden te worden. Ondanks aanwijzingen als boeken, een lingeriesetje, een verwijzing naar James Bond en de talloze tennisballen op haar pak, viel de naam Daphne Deckers (schrijver, model met ooit een eigen lingerielijn, Bondgirl en getrouwd met Wimbledonwinnaar Richard Kraijicek) niet één keer.

Article continues after the ad

"Het was ontzettend leuk om te doen, ook omdat het iedere week weer was: wie is dat in godsnaam?" zei Daphne.

Deckers gebruikte de afgelopen maanden telkens dezelfde smoes als ze moest repeteren en haar omgeving vroeg wat ze ging doen. "Ik ben ambassadeur van het Emma Kinderziekenhuis, dus ik heb [zogenaamd] heel veel activiteiten voor het ziekenhuis gedaan. Voor het goede doel kun je altijd op pad natuurlijk."

Foto Daphne (c) Nouveau / DPG Media, foto Boekenwurm (c) RTL Nederland

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in