Het topmodel vestigt zich definitief 'in the country'.

Jarenlang was Kate Moss (47) de beschermheilige der hedonisten. Grote feesten, hier en daar een orgie, baden in champagne – het gebeurde waar zij was (immer fashionably gekleed, uiteraard).

Maar in een sterk staaltje 'been there, done that' heeft Moss besloten Londen, haar vertrouwde adresjes en de hele partyscène achter zich te laten. De afgelopen maanden viel het al op dat ze niet meer dronk alsof ze Patsy van Absolutely Fabulous wilde verslaan en niet meer eindeloos doorzakte. 

Article continues after the ad

(c) BSR Agency

Ze heeft in een bliksemtempo voor 10 miljoen pond haar huis in het Londense Highgate verkocht.

"Ik herinner me hoe ik er voor het eerst verstoppertje speelde," zegt haar dochter Lila (19). "Toen was het zo goed als leeg, net als nu."

Kate vestigt zich permanent in de Cotswolds waar ze een buitenverblijf heeft in Little Farringdon en ook al het grootste deel van de lockdown doorbracht, met haar vriend graaf Nikolai von Bismarck en...

...- as you do - haar kapper James Brown. Het leven op het platteland moet haar goed zijn bevallen, dat ze nu kiest voor een clean break met het nachtleven. Ze heeft zelfs al een vergunning om van de grond die bij haar huis hoort een landbouwterrein te maken. 

Moss werkt nog altijd als model, maar is ook eigenaar van Kate Moss Agency en manager / momager van Lila Grace, die inmiddels ook een veelgevraagd model is.  

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in