Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cool Brittania in shock, Kate Moss vertrekt uit Londen

Het topmodel vestigt zich definitief 'in the country'. Jarenlang was Kate Moss (47) de beschermheilige der hedonisten. Grote feesten, hier en daar een orgie, baden in champagne – het gebeurde waar zij was (immer fashionably gekleed, uiteraard). Maar in een sterk staaltje 'been there, done that' h...

Cool Brittania in shock, Kate Moss vertrekt uit Londen

Het topmodel vestigt zich definitief 'in the country'.

Jarenlang was Kate Moss (47) de beschermheilige der hedonisten. Grote feesten, hier en daar een orgie, baden in champagne – het gebeurde waar zij was (immer fashionably gekleed, uiteraard).

Maar in een sterk staaltje 'been there, done that' heeft Moss besloten Londen, haar vertrouwde adresjes en de hele partyscène achter zich te laten. De afgelopen maanden viel het al op dat ze niet meer dronk alsof ze Patsy van Absolutely Fabulous wilde verslaan en niet meer eindeloos doorzakte. 

(c) BSR Agency

Ze heeft in een bliksemtempo voor 10 miljoen pond haar huis in het Londense Highgate verkocht.

"Ik herinner me hoe ik er voor het eerst verstoppertje speelde," zegt haar dochter Lila (19). "Toen was het zo goed als leeg, net als nu."

Kate vestigt zich permanent in de Cotswolds waar ze een buitenverblijf heeft in Little Farringdon en ook al het grootste deel van de lockdown doorbracht, met haar vriend graaf Nikolai von Bismarck en...