Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vivian Slingerland: 'Nog even wat inspiratie voor de zomer!'

Vivian Slingerland: 'Nog even wat inspiratie voor de zomer!'

Vivian Slingerland van Koffietijd schrijft een column voor Nouveau! 

Om de beurt schrijven de presentatrices van Koffietijd een column voor Nouveau over alles wat hen bezig houdt. Deze week is het de beurt aan... Vivian! 

Lieve Nouveau-lezers,

Vandaag ga ik weer mijn favoriete momenten uit Koffietijd met jullie delen. En dit keer staat het helemaal in het teken van het lekkere weer. Want wat geniet ik daar toch van! Ik kan niet wachten tot de zomer. Maar dat betekent ook helaas drie maanden geen Koffietijd... Want we gaan na de uitzending van vrijdag 27 mei met de zomerstop! Maar goed, de laatste week wacht nog op ons. Dus nog een hoop inspiratie voor jullie.

Het lekkere weer doet niet alleen maar goeds voor de mens, maar ook voor de tuin. En wat ben ik trots, want mijn droom is uitgekomen! Na jaren heb ik eindelijk een mooie blauweregen in mijn tuin. Het mocht even duren, maar wat is het prachtig geworden. Ik ben zo blij en de bijen ook. Genieten jullie ook zo van alles wat bloeit in de tuin?

En de lente betekent natuurlijk ook: asperges. Ik ben er dol op. En London gelukkig ook. We hebben al meerdere recepten met witte asperges gemaakt in de Koffietijd keuken. Van klassiek met een eitje en ham of met een twist. Met die twist zit je bij London wel goed. Dit keer maakte hij frittata’s met witte asperges. En wat was dat lekker!

Wie ook van de lente en bloemen hield was Christian Dior. Mode-liefhebber May-Britt Mobach kwam laatst langs om ons alles te leren over dit modehuis en deze modeontwerper. Hoe is het merk ontstaan en uitgegroeid tot een iconisch modemerk - leuk om hier meer over te weten.

Iets waar ik ook nog meer over heb geleerd is manifesteren. Willemijn Welten was bij ons te gast om hier alles over te vertellen. Want met manifesteren kun je jouw droomwereld werkelijkheid maken.  Daar was ik best sceptisch over, maar uiteindelijk draait het om een positieve mindset. Want met positiviteit bereik je meer dan negativiteit.

En als het weer nou niet meezit, dan plof ik lekker op de bank. Mét een goeie serie. Gelukkig weet onze entertainmentdeskundige Eline altijd alles over de series van dit moment. En er is weer veel nieuws wat ik kan bingen (en jullie ook). Ook als je straks Koffietijd moet gaan missen...

Fijne zomer en tot in het nieuwe seizoen!

Liefs, Vivian



Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in