Allemaal: If I Could Turn Back Time...

Een taart vol kaarsjes, of als we haar een beetje kennen: een taart met maximaal 25 kaarsjes, want zangeres Cher wordt vandaag 75. Al zou je het haar, uiteraard, niet geven. Daar heeft ze wel voor gezorgd.

Article continues after the ad

Over haar illustere carrière in de muziek- en filmwereld hoeven we vermoedelijk niet veel uit te leggen (een greep: 100 miljoen verkochte platen, een Oscar, een Grammy, ga zo maar door), noch over haar in de loop der jaren veranderde uiterlijk.

Cher is 'gewoon' Cher. Een icoon. En binnenkort ook eentje met haar eigen biopic. Dat kondigde ze zelf aan voor haar verjaardag. Gemaakt door filmvrienden die heel wat in hun mars hebben, dus dat belooft nog wat. De scriptschrijver schreef bijvoorbeeld ook Forest Gump en A Star is Born (de nieuwste).

De producenten zijn de mensen achter Mamma Mia!, waarin Cher zelf ook speelt. Handig, zo'n netwerk.

Wie haar moet gaan spelen is nog niet bekend, maar we wensen de vrouw in kwestie alvast heel veel succes om Chers stem, look en vibe te evenaren. Eigenlijk is het onbegonnen zaak. Of zou Cher het zelf gaan doen, met een portie CGI? Je geeft het haar te doen.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in