Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien! Finkers en Kaandorp als Johnny Depp en Amber Heard

De vechtzaak van de eeuw, hilarisch vertolkt door Herman en Brigitte. Wie de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard een beetje heeft gevolgd, weet dat het inmiddels een hele show is geworden. Zij omschrijft hem als een monster, hij noemt haar een leugenaar, beiden beschuldigen elkaa...

Zien! Finkers en Kaandorp als Johnny Depp en Amber Heard

De vechtzaak van de eeuw, hilarisch vertolkt door Herman en Brigitte.

Wie de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard een beetje heeft gevolgd, weet dat het inmiddels een hele show is geworden.

Zij omschrijft hem als een monster, hij noemt haar een leugenaar, beiden beschuldigen elkaar van huiselijk geweld en laster. Het enige wat duidelijk is, is dat het een hoogst ongelukkig huwelijk was, tussen twee mensen die nooit met elkaar in zee hadden moeten gaan.

Niets blijft onbesproken: Johnny verloor tijdens een ruzie naar verluidt een vingertopje en zou met de bloedende stomp op de muren hebben geschreven, maar op foto's zien zijn handen er volstrekt normaal uit, zodat het qua waarheidsvinding nog een hele klus is voor de rechter. Spraakmakend, dus, ook hoe Amber de performance van haar leven geeft in de rechtbank en Johnny probeert te redden wat er te redden valt.

Cabaretiers Herman Finkers en Brigitte Kaandorp, die ruim dertig jaar geleden al eens het Duet zongen, hebben van dat lied een nieuwe versie gemaakt die gisteren te zien was in Even tot hier. Je ziet ‘oogverblindende mannenverslinder’ Brigitte Kaandorp, die de rol van Amber Heard op zich neemt, en de ‘cokesnuivende Johnny Depp van de lage landen’ Herman Finkers, die samen even de meest juicy onthullingen met je doornemen, zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Jij hebt mijn rollen afgepakt/ jij hebt zelfs in mijn bed gekakt

Je moet het zo zien, goede vriend/ jij krijgt d’rol die je verdient

Oh dear. 

PS: voor het geval je nu benieuwd bent naar Duet - enjoy!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in