Amal moet wel geregeld in Den Haag zijn...

Het Zuid-Hollandse Voorburg zou twee beroemde nieuwe inwoners krijgen: George en Amal Clooney. Het stadje is vanzelfsprekend in rep en roer.

Hoe het verhaal precies de wereld in is gekomen, weten we niet, maar verschillende inwoners van Voorburg hebben het van horen zeggen. De Clooneys hebben een villa gekocht in hun postcode. Hij zou zelfs al bij de lokale Albert Heijn zijn gespot. En bij de kapper. En bij de bakker.

Article continues after the ad

Korrel zout

Het klinkt allemaal als een verhaal om met een korrel zout te nemen, helemaal omdat de makelaar die de gefluisterde Clooney-villa van 2,6 miljoen euro heeft verkocht zegt dat zijn koper een tandarts is. Een andere inwoner zegt dat die tandarts in de verte een beetje op George lijkt. Máár... het is niet helemaal van de zotte, het idee dat George en Amal een stulpje zouden willen op Nederlandse bodem.

Amal werd in 2021 benoemd tot speciaal adviseur van het Internationaal Strafhof in Den Haag, waar ze werkt aan het voormalige conflict in Darfur. En Voorburg ligt natuurlijk wel superdicht bij The Hague. Maar dan lekker iets rustiger, wel fijn voor een herkenbare kop als George en de tweeling (die inmiddels alweer bijna 5 wordt).

De zeer privaat gelegen villa die ze zouden hebben aangeschaft moet nog wel helemaal op de schop, dus de kans dat Clooney al gezellig door het dorp wandelt én daar woont is heel klein. Maar wie weet is het niet zozeer het verhaal Clooney wat niet klopt, maar hebben ze een ander huis gekocht.

Wij euh... plannen vast een paar dagtochtjes Voorburg. Voor de zekerheid.

Beeld: ANP/Funda

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in