Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tooske Ragas (47) heeft niets met de lingerie die haar man voor haar koopt

Maar de plannen om apart te gaan slapen zijn van de baan!  Het was vorig jaar een grappig showbizzmoment, toen flapuit Bastiaan Ragas in Mezza van het Algemeen Dagblad meldde dat gescheiden slaapkamers misschien een optie voor zijn vrouw Tooske en hemzelf zou zijn. "Zij is een schone slaapster, i...

Tooske Ragas (47) heeft niets met de lingerie die haar man voor haar koopt

Maar de plannen om apart te gaan slapen zijn van de baan! 

Het was vorig jaar een grappig showbizzmoment, toen flapuit Bastiaan Ragas in Mezza van het Algemeen Dagblad meldde dat gescheiden slaapkamers misschien een optie voor zijn vrouw Tooske en hemzelf zou zijn.

"Zij is een schone slaapster, ik een onrustige labrador", legde hij uit. Bastiaan dacht dat de gescheiden slaapkamers mogelijk in de toekomst ook nog zouden komen, gaf hij destijds aan. "Onze vier kinderen, van 11 tot en met 19 jaar, hebben ook een eigen slaapkamer. Dus misschien komt dat later wel."

Dat plan is van de baan. "Bastiaan had bedacht dat apart slapen beter zou zijn voor de nachtrust en dat stond toen meteen in de krant. Nou, het is vast rustiger, maar ik vind het niet gezellig", zegt Tooske nu in de nieuwe LINDA. 

Het compromis - allebei hun eigen dekbed - bleef wel in stand. Bastiaan moest uiteindelijk wel corona krijgen om van het aparte slaapkamers-idee af te stappen. "Toen hij laatst alleen sliep, vanwege corona, was hij genezen van z’n idee. Hij vond er gelukkig ook niks aan."

Al hoeft Bastiaan er niet op te rekenen dat Tooske nu de dure lingeriesetjes draagt die hij zo graag voor zijn vrouw koopt. "Degene die bij ons thuis het meeste geld uitgeeft aan lingerie is mijn man. Om de zoveel tijd neemt hij iets moois voor me mee, maar ik trek het zelden aan. Omdat het gewoon niet lekker zit. Een beetje lullig wel, ja, maar geen zorgen hoor: hij komt niks tekort."

Foto's (c) Nouveau / DPG Media 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in