Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sylvie Meis: 'Ik heb goede genen én ik gebruik fillers'

Met slapen, sporten, gezond eten en water drinken' redt ook zij het niet. Als iemand poezelig en topfit forty-something is, is het Sylvie Meis (43) wel. Twee jaar geleden meldde al dat ze gebruikmaakt van enkele cosmetische ingrepen. Zo liet ze destijds weten dat ze gelfillers in haar gezicht geb...

Sylvie Meis: 'Ik heb goede genen én ik gebruik fillers'

Met slapen, sporten, gezond eten en water drinken' redt ook zij het niet.

Als iemand poezelig en topfit forty-something is, is het Sylvie Meis (43) wel. Twee jaar geleden meldde al dat ze gebruikmaakt van enkele cosmetische ingrepen. Zo liet ze destijds weten dat ze gelfillers in haar gezicht gebruikt.

In een interview met JAN zegt ze dat ze ook nog even snel wat aan haar lippen heeft laten doen voor de opnamen van Love Island, waarvan ze de Duitse editie presenteert.

Sylvie in 2017

Sylvie's go-to doc is Dr. Emi Arpa. 'Ik heb mijn lippen laten opspuiten', zegt ze. Sinds haar veertigste krijgt ze vaak de vraag hoe ze er toch zo goed uit blijft zien en daar wil ze nu eerlijk over zijn.

'Dan moet je elke keer weer die vraag omzeilen door te zeggen 'slapen, sporten, gezond eten en water drinken'. En ik doe al die dingen ook, alleen het is ook wel eens fijn om te zeggen: Ja ik heb goede genen én ik gebruik fillers en daarmee kan ik dat wat je nu ziet bereiken.'