Met slapen, sporten, gezond eten en water drinken' redt ook zij het niet.

Als iemand poezelig en topfit forty-something is, is het Sylvie Meis (43) wel. Twee jaar geleden meldde al dat ze gebruikmaakt van enkele cosmetische ingrepen. Zo liet ze destijds weten dat ze gelfillers in haar gezicht gebruikt.

In een interview met JAN zegt ze dat ze ook nog even snel wat aan haar lippen heeft laten doen voor de opnamen van Love Island, waarvan ze de Duitse editie presenteert.

Article continues after the ad

Sylvie in 2017

Sylvie's go-to doc is Dr. Emi Arpa. 'Ik heb mijn lippen laten opspuiten', zegt ze. Sinds haar veertigste krijgt ze vaak de vraag hoe ze er toch zo goed uit blijft zien en daar wil ze nu eerlijk over zijn.

'Dan moet je elke keer weer die vraag omzeilen door te zeggen 'slapen, sporten, gezond eten en water drinken'. En ik doe al die dingen ook, alleen het is ook wel eens fijn om te zeggen: Ja ik heb goede genen én ik gebruik fillers en daarmee kan ik dat wat je nu ziet bereiken.'

De professioneel schnabbelaar promoot intussen ook vliesmaskers. Twee jaar geleden liet Meis zoals gezegd al weten dat het tijd was om eerlijk te zijn. Vooral omdat ze destijds ambassadeur was geworden voor een merk met injecteerbare fillers. 

'Het is tijd om openlijk te spreken over injecteerbare gelfillers', schreef Sylvie destijds in een gesponsorde post op Instagram. Ook liet ze weten dat ze de fillers van dit bedrijf zelf ook gebruikte. 'Je kunt lijntjes en rimpels wegwerken, je wangen en lippen groter maken, je kaaklijn scherper maken en nog veel meer.' De fillers zouden voor de presentatrice een onderdeel van haar beautyroutine zijn. 

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in