Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Spice Girl Melanie Brown had een wel héél pikant momentje met prins William

Het was quite an ontboezeming na haar lintje. Ook in Engeland worden er lintjes uitgedeeld aan mensen die veel betekenen voor de maatschappij. Spice Girl Melanie Brown, voor altijd Scary Spice, kreeg een MBE voor haar inzet voor kwetsbare vrouwen. (c) Alamy Het was de eerste grote investiture in ...

Spice Girl Melanie Brown had een wel héél pikant momentje met prins William

Het was quite an ontboezeming na haar lintje.

Ook in Engeland worden er lintjes uitgedeeld aan mensen die veel betekenen voor de maatschappij. Spice Girl Melanie Brown, voor altijd Scary Spice, kreeg een MBE voor haar inzet voor kwetsbare vrouwen.

(c) Alamy

Het was de eerste grote investiture in Buckingham Palace sinds het begin van de pandemie, zodat er aardig wat mensen bij waren. Prins William vertegenwoordigde de Kroon en mocht het lintje opspelden.

Mel B en haar moeder Andrea, voor wie Victoria ook een jurk maakte

Melanie droeg een jurk met een brievenbusje op bustehoogte van collega Victoria Beckham die zo nauwsluitend zat, dat Brown afzag van ondergoed. "Ik was spiernaakt onder die jurk," gaf Melanie later toe. "Victoria vroeg nog: 'Wil je geen tepelpleisters?!' Ik zei: 'Laat maar, joh.'" As you do, Mel. Scary Spice Forever!

Victoria deelde later deze foto van Melanie en hun moeders. De vrouwen kennen elkaar al 26 jaar, mooi dat de Spice Sisterhood nog altijd bestaat.