Haar favoriete cocktails staan al voor je klaar! 

And Just Like That kun je een van de huizen van Sarah Jessica Parker en haar man Matthew Broderick huren.

Het betreft het gastenverblijf in Amagansett, N.Y.; hun eigen vakantiehuis ligt aan de overkant van de straat aan het strand.

Article continues after the ad

Op dat strand ligt ze zelf graag in de zon met een goed boek...

...of verpoost ze zich met haar man, Matthew. 

De verhuur is een stunt: op 23 augustus om 12:00 plaatselijke tijd (oostkust) VS gaat de boeking naar wie er het eerste bij is.

Het huis wordt slechts één weekend verhuurd (dat van 26 augustus) voor $19,98: "Het jaar van mijn doorbraak als Carrie Bradshaw," aldus Sarah Jessica.

De gelukkige weekendgasten treffen een goed gevulde bar met kant-en-klare Thomas Ashbourne cocktails aan en de koelkast zit vol met SJP favoriete snacks.

Je mag ook meteen je schoenmaat doorgeven, want je krijgt een paar SJP pumps als aandenken.

Verder staat er een reservering bij Nick & Toni's voor je klaar (het is in augustus vrijwel onmogelijk daar een tafel te krijgen, bestel de courgette-chips) en eentje bij Lobster Roll in Napeague.

Ook in het arrangement: een dagje aan zee met alles erop en eraan, een bezoek aan de Amber Waves Farm (een streekmarkt) en een shoppingtrip aan Amagansett Square.

Lekker in de tuin blijven kan natuurlijk óók.

Het huis is een klassiek strandhuis uit de jaren veertig en de haard schreeuwt om een verfbeurt, maar verder zit alles erin wat je maar nodig kunt hebben.

Foto's (c) Booking.com, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in