Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sarah Jessica Parker heeft geen contact meer met Mr Big…

'Wat zal ik zeggen? Het was gewoon heel pijnlijk.' Chris Noth stond door Sex and the City bekend als de ultieme 'pakkenman', een succesvol urban zakenman. Hij vervolgde de rol in opvolger And Just Like That, maar raakte in vrije val door een #MeToo schandaal. In december werd Noth door meerdere v...

Sarah Jessica Parker heeft geen contact meer met Mr Big…

'Wat zal ik zeggen? Het was gewoon heel pijnlijk.'

Chris Noth stond door Sex and the City bekend als de ultieme 'pakkenman', een succesvol urban zakenman. Hij vervolgde de rol in opvolger And Just Like That, maar raakte in vrije val door een #MeToo schandaal.

In december werd Noth door meerdere vrouwen van seksueel ontoelaatbaar gedrag beschuldigd. Sindsdien heeft leading lady Sarah Jessica Parker (SJP) geen contact meer met haar tegenspeler. De 57-jarige actrice zegt in The Hollywood Reporter "het allemaal erg lastig te vinden".

"Eerlijk gezegd weet ik niet of ik er überhaupt klaar voor ben om hierover te praten", aldus Parker, die in de serie hoofdpersoon Carrie Bradshaw speelde.

'SJP' heeft Noth - die in Sex And The City, de twee daaropvolgende SATC-speelfilms én de eerste aflevering van de reboot And Just Like That Mr Big speelde - sinds de beschuldigingen niet meer gesproken. Aangezien Parker eveneens als uitvoerend producent aan de reboot verbonden was, zat ze naar eigen zeggen in een lastig parket.

"Dat maakte het allemaal nog moeilijker, als je hier ook als producent mee om dient te gaan. Ik weet het gewoon allemaal niet, het was... Ja, wat zal ik zeggen? Het was gewoon heel pijnlijk."

De 67-jarige Noth verloor meerdere acteerklussen, nadat bekend was geworden dat meerdere vrouwen hem van seksueel misbruik beschuldigden. Ook werd hij uit de laatste aflevering van And Just Like That geknipt.

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in