En misschien stopt ze wel helemaal met acteren.

Sandra Bullock schittert momenteel in de hilarische film The Lost City, maar de actrice zal voorlopig geen nieuwe filmrollen meer aannemen. Ze stelt zo "opgebrand en moe" te zijn dat ze een pauze neemt en niet zeker weet of ze ooit nog terug zal keren.

"Ik wil niet gebonden zijn aan het schema van iemand anders", vertelt ze aan The Hollywood Reporter. "Ik ben zo moe en ik ben op deze manier niet in staat om gezonde, slimme beslissingen te nemen." Op de vraag hoe lang de pauze zal duren, antwoordde ze: "Ik weet het echt niet."

Article continues after the ad

Bullock erkent dat ze veel te veel op haar werk heeft geleund en genoodzaakt is een stap terug te doen. "Werk is altijd heel stabiel voor mij geweest en ik heb heel veel geluk gehad." Toch beseft ze dat ze het nu even zonder zal moeten doen. "Het was alsof ik de hele tijd de koelkast opende en op zoek was naar iets dat nooit in de koelkast stond. Ik zei tegen mezelf dat ik moest stoppen met zoeken, omdat ik het hier niet zou vinden. Ik heb het al en het is oké dat ik nu even geen werk heb. Ik heb die bevestiging niet nodig."

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in