Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rooney Mara gaat Audrey Hepburn spelen in biopic

Zelden is een actrice zo goed gecast. Zelfs als Rooney Mara (36) voor geen meter zou kunnen acteren (voor alle duidelijkheid: dat kan ze wél), dan nog zou ze perfect zijn om Audrey Hepburn te spelen in een film over haar leven. Puur omdat ze, zeker met hulp van een beetje visagie en misschien een...

Rooney Mara gaat Audrey Hepburn spelen in biopic

Zelden is een actrice zo goed gecast.

Zelfs als Rooney Mara (36) voor geen meter zou kunnen acteren (voor alle duidelijkheid: dat kan ze wél), dan nog zou ze perfect zijn om Audrey Hepburn te spelen in een film over haar leven.

Puur omdat ze, zeker met hulp van een beetje visagie en misschien een paar donkere zachte lenzen, veel op het icoon lijkt.

De biopic is een Apple TV+ productie en zal geregisseerd worden door Luca Guadagnino, die eerder al ‘Call Me by Your Name’ regisseerde en daar een Oscarnominatie voor kreeg.

Audrey speelde in films als  'Breakfast at Tiffany's', 'Roman Holiday', 'My Fair Lady' en 'Funny Face'. Daarnaast was ze een stijlicoon en wordt ze.

Mara ken je als The Girl with the Dragon Tattoo en ook voor haar rol in de dramafilm Carol.

Nog niet bekend is wat het thema van de film over Audrey zal zijn, maar ze maakte genoeg mee aan hoogte- en dieptepunten en in de liefde.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in