Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rachel en Roxeanne: The Hazes Saga Continues

Moeder en dochter, een volmacht en een rechtszaak. Je kunt denken: 'Was er nu werkelijk geen andere manier om dit te regelen?' Maar als je Rachel Hazes heet, ga je ver om je gelijk te halen. En met succes: de rechtbank van Amsterdam heeft donderdagochtend haar verzoek om getuigen te mogen horen o...

Rachel en Roxeanne: The Hazes Saga Continues

Moeder en dochter, een volmacht en een rechtszaak.

Je kunt denken: 'Was er nu werkelijk geen andere manier om dit te regelen?' Maar als je Rachel Hazes heet, ga je ver om je gelijk te halen. En met succes: de rechtbank van Amsterdam heeft donderdagochtend haar verzoek om getuigen te mogen horen over een volmacht die zij heeft verstrekt, beperkt toegewezen.

Hazes mag alleen drie getuigen, onder wie dochter Roxeanne, horen over de betaling van een factuur van 24.000 euro voor een coachingsprogramma. De rechtbank heeft de rest van het verzoek afgewezen omdat Hazes er geen belang bij zou hebben. Over die onderwerpen kan zij geen vorderingen instellen.

De rechtbank heeft bepaald dat het argument dat Roxeanne niet gehoord wil worden vanwege de slechte moeder-dochter-relatie niet zwaarwegend genoeg is om het verzoek op die grond af te wijzen. Dat betekent dat Roxeanne als getuige gehoord mag worden, maar enkel over de betaling van de factuur voor een coachingsprogramma. Ook oud-zakenpartners Marieke van Beek en Rob Israël mogen over deze factuur gehoord worden, heeft de rechtbank besloten. De getuigen worden binnen een half jaar opgeroepen.

Gevrijwaard van blaam

Bernard Tomlow, woordvoerder van Roxeanne, Van Beek en Israël, zegt dat de betrokkenen 'erg blij' zijn met het besluit van de rechtbank.